Električni ročni čistilec

Brezžični električni ročni čistilec Goodpapa K1 vam bo olajšal življenje.
46,00 EUR
 
Naprava za učinkovito čiščenje v kopalnici, kuhinji in na vrtu nudi vsestransko pomoč pri odstranjevanju vseh vrst madežev, ne glede na to, kako trdovratni so. Z njo lahko očistite kuhinjsko napo, pomivalno korito, štedilnik, keramične ploščice, žar, pečico, litoželezne ponve, steklenice itd.
 
 
 
Električni ročni čistilec vsebuje ščetke za čiščenje 4 v 1. S kompletom K1 boste za ceno ene dobili kar štiri ščetke, s katerimi boste lahko očistili vse. Nastavek ščetke izberete glede na to, kaj želite očistiti. Z njo se boste znebili vseh trdovratnih madežev in umazanih površin. Vsak nastavek ščetke ima tudi drugačno hitrost vrtenja. Tako boste dosegli maksimalni učinek.
 
 
 
Brezžični aparat ima izvedeno priročno polnjenje s pomočjo podstavka, na katerega ga odložite, nastavke pa je mogoče hitro in enostavno zamenjati. Vsi sestavni deli glave ščetke se pritrjujejo z magneti, zato jih lahko hitro in spretno kombinirate.
 
 
 
Izdelak odlikujeta dolga življenjska doba ter kompakten in lahek dizajn, ergonomsko ohišje pa nudi udoben oprijem. Dvojno stikalo za vklop omogoča lažje rokovanje. Ponaša se s stopnjo vodoodpornosti IPX7, kar pomeni, da lahko glavni del naprave uporabljate tudi v vodi.
 
 
 
Električni ročni čistilec v kompletu vsebuje :
  • Ploščat PP nastavek, ki ima daljše in mehkejše ščetine kot nastavek iz jeklene žice. Idealen je za čiščenje trdovratne umazanije. Uporabite ga lahko za čiščenje madežev in umazanije na loncih, krožnikih, koritu, pipi, umivalniku, štedilniku itd.
  • Krtačo za steklenice, s katero boste lažje očistili notranjost in robove na dnu steklenic. Za boljše čiščenje se mehke ščetine lahko vrtijo, pri tem pa ne boste poškodovali notranjosti steklenice.
  • Nastavek iz jeklene žice, ki hitro in brez težav odstrani tudi trdovratne madeže, umazanijo in rjo na žaru, pečici, litoželeznih ponvah itd.
  • Nastavek za čiščenje površin, ki ga lahko uporabite za čiščenje kuhinjske nape, korita, štedilnika, keramičnih ploščic, kadi itd.
 
 
 
pomični znak velikih slik galerije artiklov desno
pomični znak malih slik galerije artiklov desno
Nakup
Košarica
Nazaj
Cena:
Akcijski popust: 0 %
Cena s popustom:
Število kosov:
?
Goodpapa, Uroš Košir s.p.
Mirna pot 12
1351 Brezovica pri Ljubljani
telefon: 051 - 308 741
info@goodpapa.si
Izdelava: spletni studio G-SOFT